Kan klasser bli med?

Man kan legge til mange medlemmer i et reisefølge, slik at «Oppdrag Europa» passer bedre for klasser. Hvis klasser vil melde seg på «Oppdrag Europa», gjør de det ved å opprette et reisefølge:

Slik lager du et reisefølge:

1. Alle oppretter hver sin profil. Om du har en profil fra før, bruker du den.

2. Du går på siden Mitt reisefølge og skriver inn de andres brukernavn der det står «Legg til».

3. De andre godtar invitasjonen. Det var det! Dere er et reisefølge.

Lærerområdet fra Norli Junior Lesekonkurranse høsten 2017 ligger imidlertid «i dvale» frem til høsten. På Oppdrag Europa skal ikke lærere godkjenne lesing og de registrerte bøkene vil ikke dukke opp på Lærerområdet, slik som i Norli Junior Lesekonkurransen.