Hvordan blir jeg med i Norli-klubben?

Neste gang du handler hos Norli og betaler med kort, vil du få spørsmål om å bli med i Norli-klubben når du setter betalingskortet ditt i terminalen. Da velger du 'ja' og skriver inn mobilnummeret ditt.

Du vil deretter motta en SMS med lenke til skjema hvor du svarer på noen enkle oppfølgingsspørsmål om hvilke type bøker du er interessert i å motta informasjon om, samt dine lesevaner.

Du kan også melde deg inn her. Om du melder deg inn på nett, velg likevel JA neste gang du betaler med kort i Norli-bokhandelen. Da blir kortet ditt knyttet til din konto, og du får automatisk rabatt på en rekke varer.