Jeg har ikke smarttelefon. Kan jeg bli medlem i Norli-klubben?

Kunder uten smarttelefon kan kan skrive inn lenken/url-en man får på SMS i nettleser på PC, og fullføre innmeldingen der.

Alternativt kan du følge denne lenken for å fullføre registreringen: http://minside.bember.no/norli/innmelding

Om man ikke godtar vilkår, får man totalt 3 SMS (siste etter 5 dager). Deretter blir innmeldingen slettet.