Hvordan kjøper jeg e-bøker?

Du kjøper e-bøker på norli.no.

Det kan du gjøre på PC, på mobiltelefon  eller nettbrett, eller direkte på lesebrettet PocketBook Touch Lux, i Norli utgave. Elektrokjeden Power selger Norli utgaven av PocketBook Touch Lux, eller du kan kontakte vår kundeservice for å koble til din Pocketbook: internett@norli.no

Slik kjøper du e-bøker:

-Søk opp e-boka du ønsker

-Velg boka

-Logg inn med e-bokkontoen din, eller opprett e-bokkonto.

-Betal med VIPPS hurtigkasse. Vi har for tiden ikke andre betalingsvalg enn Vipps på e-bøker.

-Last ned e-boka på den plattformen du vil lese boka.

-E-bøker kjøpt hos Norli legges i Bokskya, og vil bli automatisk tilgjengelig i andre apper som er tilknyttet Bokskya.