Hvordan kjøper jeg e-bøker?

Du kjøper e-bøker på norli.no.

Det kan du gjøre på PC, på mobiltelefon  eller nettbrett, eller direkte på lesebrettet PocketBook Touch Lux, i Norli utgave. Elektrokjeden Power selger Norli utgaven av PocketBook Touch Lux.

Slik kjøper du e-bøker:

-Søk opp e-boka du ønsker

-Velg boka

-Logg inn med e-bokkontoen din, eller opprett e-bokkonto (noen steder er dette navngitt som Menca-konto).

-Legg inn kredittkortnummer og uløpsdato.

-Fullfør kjøp.

-E-boka vil deretter automatisk bli tilgjengelig på Pocketbook lesebrett, Norli utgave, og i Norli-appen for Android-enheter. Det er også mulig å laste ned og lese boka i iBooks på iPhone/iPad.

-E-bøker kjøpt hos Norli legges også i Bokskya, og vil bli automatisk tigjengelig i andre apper som er tilknyttet Bokskya.