Hvordan kjøper jeg e-bøker?

Du kjøper e-bøker på norli.no.

Det kan du gjøre på PC, på mobiltelefon  eller nettbrett, eller på lesebrettene PocketBook Touch Lux 2 og Kibano, som markedsføres av Norli.

Du kan ikke kjøpe e-bøker i Norli e-bok-appen på iPhone. Dette er en leseapp, der du leser e-bøker.

Slik kjøper du e-bøker:

-Søk opp e-boka du ønsker

-Velg boka

-Logg inn med e-bokkontoen din, eller opprett e-bokkonto (noen steder er dette navngitt som Menca-konto).

-Legg inn kredittkortnummer og uløpsdato.

-Fullfør kjøp.

-E-boka vil deretter automatisk bli tilgjengelig i Norli-appen for iPhone, iPad og Android-enheter, samt på lesebrett tilknyttet Norlis løsning.

-Hvis du skulle ha problemer med Norli-appen, kan du laste ned appen Bokleser. Hvis du vil bruke Bokleser, oppretter en Bokskya-konto her, og bruker samme e-post-adresse som hos Norli. Da kommer e-bøkene dine automatisk inn i denne appen.

-E-bøker kjøpt hos Norli legges også i Bokskya, og vil bli automatisk tigjengelig i andre apper som er tilknyttet Bokskya.