Hvordan betaler jeg e-bøker med et annet bankkort enn jeg brukte forrige gang?

Når du kjøper e-bøker hos Norli, huskes bankkortet ditt. Dataene lagres ikke hos Norli, men hos vår betalingspartner DIBS.

Om du vil slette eller bytte bankkort, gjør du slik:

-Gå inn på norli.no på PC

-Velg E-bok Logg inn

-Logg inn med brukernavn og passord for dine e-bokkonto.

-Velg fanen "Bankkort".

-Om du vil slette bankkortet som er registrert, velg dette kortet i menyen og trykk på slett.

-I menyen, velg "Purchase with new card". Da vil du bli bedt om å registrere et nytt  bankkort neste gang du kjøper en e-bok.