Jeg har kjøpt en e-bok på norli.no. Hvordan overfører jeg e-boka til PocketBook lesebrett?

Skru på ditt lesebrett og gå på butikk. Du vil se en knapp øverst med «Last ned mine e-bøker». Om du ikke er pålogget må du så logge inn. Første gangen du bruker brettet etter 5. september 2019 må du først registrere kontoen din på nytt på «opprett ny konto» - bruk samme e-postadresse som før.

Etter du har logget inn kommer du til min konto der dine e-bokkjøp er lagret. Trykk på «Last ned» på boka du skal lese på ditt lesebrett. Etter at boka er lastet ned finner du den i biblioteket.

I biblioteket får du best oversikt over dine nedlastede bøker ved å sortere «Etter mapper» og «Downloads/Nedlastninger».

Du kan også laste ned e-bokfila til PC fra http://norli.no - "mine e-bøker" og overføre til lesebrett med USB-kabel.

Skulle du oppleve problemer, ta kontakt med vår kundeservice på internett@norli.no