Jeg har kjøpt en e-bok på norli.no. Hvordan overfører jeg e-boka til PocketBook lesebrett?

Når du kjøper en e-bok på norli.no, enten på mobil, PC eller annet, overføres denne automatisk til PocketBook-lesebrett fra Norli.

Du behøver bare å koble lesebrettet til wifi.

Når e-boka blir tilgjengelig i biblioteket, trykk på e-boka for å laste ned til brettet.

Har du flere spørsmål? Send oss en henvendelse

Kommentarer

• Avatar
    Henry Arne Hansen

Så enkelt var det ikke... men det kommer kanskje av at lesebrettet (PocketBook) ikke er kjøpt direkte fra Norli, men på Power. Så hva gjør jeg?