Jeg har kjøpt en e-bok på norli.no. Hvordan overfører jeg e-boka til PocketBook lesebrett?

Når du kjøper en e-bok på norli.no, enten på mobil, PC eller annet, overføres denne automatisk til PocketBook-lesebrett, så fremt Pocketbook lesebrettet er av typen Norli edition. Det er elektrokjeden Power som selger Pocketbook lesebrett i Norli edtion.

Du behøver bare å koble lesebrettet til wifi og logge på med din Norli e-bokkonto, deretter skal boka dukke opp under 'Mine bøker' på lesebrettet.

For å logge inn og laste ned boka du har kjøpt:

Fra forsiden av lesebrettet klikker du på de to vannrette strekene nederst for å få fram hovedmenyen. Velg deretter:

• Innstillinger
  • Kontoer og synkronisering
  • Menca konto
  • Skriv inn din Norli e-bokkonto + passord
  • Trykk 'Logg inn'
  • Etter fullført innlogging, trykker du på hjem-knappen (Huset) for å komme tilbake til forsinden av lesebrettet
  • Når bør du gjenfinne boka under 'Mine bøker', med bildet av en sky som viser at den er klar til nedlasting
  • Trykk på e-boka for å laste ned til lesebrettet.
  • Etter at nedlastsingen er fullført, trykker du på boka for å kunne begynne å lese.
Har du flere spørsmål? Send oss en henvendelse

Kommentarer

• Avatar
    Henry Arne Hansen

Så enkelt var det ikke... men det kommer kanskje av at lesebrettet (PocketBook) ikke er kjøpt direkte fra Norli, men på Power. Så hva gjør jeg?