Jeg har kjøpt en e-bok, men den dukker ikke opp. Hva gjør jeg?

Normalt blir e-bøkene tilgjengelig og klar for nedlasting med en gang du har fullført kjøp.
Tidvis kan det ta en time eller to før e-bøkene blir tilgjengelig for nedlasting.

Velg «Mine bøker» fra forsiden på lesebrettet (hvis du har PocketBook Touch Lux3 brett, Norli utgave). Der kan du oppdatere biblioteket ved å trykk på knappen med pil-i-ring.

Du kan forsøke å logge ut og deretter inn av din Norli e-bokkonto (Menca konto når du har et Pocketbook lesebrett i Norli edition).

Om problemet ikke løser seg, kontakt internett@norli.no