Jeg har kjøpt en e-bok, men den dukker ikke opp på lesebrettet. Hva gjør jeg?

Når du har kjøpt en e-bok på PocketBook lesebrett, på Norlis nettside eller hos andre nettbutikker som er knyttet til Bokskya, vil e-bøkene dukke opp på MinSide på lesebrettet, og du kan enkelt laste dem ned på brettet.

Gå inn på butikken på lesebrettet, og trykk på «Last ned mine e-bøker». Du kommer nå til din kontoside - det kan ta noen sekunder før bøkene lastes inn.

Trykk på hver e-bok for å laste ned e-bøkene du ønsker å ha på brettet.