Jeg har kjøpt en e-bok, men den dukker ikke opp på lesebrettet. Hva gjør jeg?

I Norlis gamle løsning ble bøkene automatisk overført til lesebrett. I den nye løsningen fra 5. september 2019 må du først gå på din kontoside for å laste ned boka.

Gå på butikk og trykk på «Last ned mine e-bøker». Du kommer nå til din kontoside - det kan ta noen sekunder før bøkene lastes inn. Dukker ikke e-bøkene opp, trykk begge steder der det står Mine e-bøker og vent noen sekunder. Trykk på «Last ned» på boka du skal lese på ditt lesebrett. Etter at boka er lastet ned finner du den i biblioteket, under Nedlastinger.

Om problemet ikke løser seg, kontakt internett@norli.no