Lese e-bøker kjøpt på Norli i iBooks på iPhone/iPad. Hvordan går jeg frem?

Slik kan du lese e-bøker fra Norli på iPhone/iPad:

-åpne nettlseren (Safari)
-gå til nettsiden norli.no - helt nederst på siden finner du E-Bok Logg inn
-Logg inn med din e-bokkonto og passordet
-Etter fullført innlogging, vil du finne boka i biblioteket
-klikk på 'Last ned til PC'
-Nå vil du få valget om åpne boka i iBooks
-Velg 'ja' og boka lastes ned i iBooks, der du kan begynne å lese den

Har du flere spørsmål? Send oss en henvendelse

Kommentarer

• Avatar
    Naane Evertsen

Nå har jeg en meget god linje, men boken jeg kjøpte kommer f..n ikke ned..( prøvd med mobil nettet og) Avinstallerte programet. Lastet inn på nytt. De eldre bøkene jeg bestilte er der. De eldre bøkene bare på (magisk vis) dukker opp... Men den jeg betalte for i kveld.... Den er flere timer for sein. 😡😡😡 Det er for dårlig. Serr. Får låne bøkene gratis på biblioteket. Det er jo stengt nå i korona tidene. 😪 Men helt ræva dårlig av dere å ikke få levert ebøker. Dere tar betalt for ingenting.