Hvilken pris betaler jeg for boka?

De fleste bøker og varer har lik pris på norli.no og i butikk. Der det er en forskjell, betaler du laveste pris.

Butikkene har egne week-end-kupp og ukestilbud som ikke gjelder i nettbutikken. Så lenge du reserverer boka i perioden hvor tilbudet gjelder, betaler du tilbudsprisen når du henter.

Dersom nettprisen er lavere enn butikkprisen, vil SMS’en være din «Klikk og hent»-kvittering. Du må kunne vise SMSen for å få nettpris.