Hvordan laster jeg ned e-bøker til PC/Mac?

For å lese e-bøker på PC, trenger du et eget leseprogram. Vi kan anbefale Adobe Digital Editions eller Calibre. Programmene er selvfølgelig gratis.

Gjør slik:

-Logg inn på "Mine e-bøker" på norli.no

-Last ned boka du ønsker å lese. Trykk på nedlastningspilen, ikke "Kindle"-knappen.

-Når filen er lastet ned kan du velge å åpne boka i Adobe Digital Editions/Calibre. Om du ikke automatisk får opp valg om hvilket program du vil åpne boka i, høyreklikk på filen og velg "Åpne i".

Du finner nærmere instrukser for de to programmene her:

Adobe Digital Editions

Calibre