Hvordan laster jeg ned e-bøker til PC/Mac?

For å lese e-bøker på PC, trenger du et eget leseprogram, Adobe Digital Editions.

Gjør slik:

• Åpne først e-boka i Norli-appen på mobil eller nettbrett (dette steget er kun nødvendig for e-bøker merket Kopibeskyttelse: Kopibeskyttet (Adobe DRM). Primært fagbøker og engelske e-bøker.

• Gå på denne lenken https://idp.bokskya.no/openam/ddsPwdReset.jsp og sett et Bokskya-passord for e-bok-kontoen din. Oppgi e-post-adressen som du bruker på Norli e-bok.

• Passordet bør helst være det samme som du bruker på Norli e-bok, men det velger du selv.

• Last ned gratis leseprogram for e-bøker til PC. Det finner du her: http://www.adobe.com/no/solutions/ebook/digital-editions/download.html

• I programvaren går du til Help/Authorize computer. Velg "Bokskya" under "eBook Vendor". Registrer dine e-bok-epost og Bokskya-passordet du nettopp har valgt.

• Gå på E-bok logg inn på norli.no. Du finner e-bøkene på Min side. Klikk på knappen "Last ned til PC". Du kan nå lese e-bøkene i Adobe Digital Editions.

• Hvis e-bøkene ikke leses inn automatisk i Adobe Digital Editons, Velger du "File", "Add to library", og du finner e-boka i mappen Downloads/Nedlastinger på din PC eller Mac.