Hvordan laster jeg ned e-bøker til PC/Mac?

For å lese e-bøker på PC, trenger du et eget leseprogram. Vi kan anbefale Adobe Digital Editions. Dette programmet er gratis og kan lastes ned gjennom denne linken

Gjør slik:

-Klikk deg inn på denne lenken (Bokskya) og oppgi e-postadressen du bruker for å logge deg inn på "Mine e-bøker" på Norli.no sett et passord for e-bok-kontoen din. Opprett passord - Passordet bør helst være det samme som du bruker på Norli e-bok, men det velger du selv.

-I programvaren går du til Help/Authorize computer. Velg "Bokskya" under "eBook Vendor". Registrer dine e-bok-epost og Bokskya-passordet du nettopp har valgt.

-Gå på E-Bok logg inn på norli.no. Du finner e-bøkene på Min side. Klikk på knappen "Last ned til PC". Du kan nå lese e-bøkene i Adobe Digital Editions.

-Hvis e-bøkene ikke leses inn automatisk i Adobe Digital Editons, velger du "File", "Add to library", og du finner e-boka i mappen Downloads/Nedlastinger på din PC eller Mac.