Menca-konto - hva er det?

På Pocketbook Touch Lux3 i Norli utgave kan du finne begrepet "Menca-konto".

Norli samarbeider med Menca/Kibano om salg og distribusjon av e-bøker og nedlastbare lydbøker.

En Menca-konto er rett og slett en e-bokkonto opprettet hos Norli.

Har du flere spørsmål? Send oss en henvendelse

Kommentarer

• Avatar
    Tor Avseth

Her ville jeg hatt med en lenk som beskriver sammenhengen mellom en brukerprofil hos Norli og en brukerkonto på Menca -- og som viser hvordan man kan gå fram for å opprette en Menca-konto.