Nedlasting av e-boka mislyktes. Hva kan jeg gjøre?

Gjelder det Norli app-en og du ser boka i biblioteket, men får ikke åpnet den, kan du slette boka fra biblioteket ved å trykke og holde på den. Trykk så på krysset for å fjerne e-boka. Da vil den komme opp på nytt med sky-symbol, og du kan deretter forsøk å last den ned på nytt. Du kan også forsøke å logge ut og logg inn igjen i app-en.

Dersom problemet er at du ikke finner boka i biblioteket på app-en, sjekk først at du står på 'Cloud', ikke 'Enhet' og forsøk deretter å oppdatere biblioteket ved å dra fingeren nedover.

Gjelder det nedlasting til lesebrett, kan du oppdatere ved å trykk på knappen med pil-i-ring. Pass også på at du er i "Ebooks" mappen i biblioteket (hvis du har
PocketBook brett). Du kan også her prøve med å logge ut og logge inn igjen på lesebrettet.

Hvis boken fremdeles ikke lastes ned riktig i biblioteket etter å ha prøvd dette, kan du ta kontakt med kundeservice for nettbutikken på epost internett@norli.no

Har du flere spørsmål? Send oss en henvendelse

Kommentarer

• Avatar
    bjørg besteland

Jeg ønsker å kjøpe boken "Dette er Lean" Modic&Ahlstrøm" Har dere den? Jeg får den ikke opp.