Hvordan overføre e-bøker til Kindle?

Slik overfører du e-bøker fra Norli til Kindle:

OBS: Om du ikke har gjort dette først, legg til din e-postadresse som godkjent e-mail på din Kindle-konto (se avsnittet under).

- Logg inn på "Mine e-bøker" på Norli.no

- Trykk på "Kindle"-knappen ved siden av boka.

- Du vil få tilsendt en mail med emnefelt "Siste steg før boken er på Kindle" med instruksjoner.

- Denne mailen videresender du til din Kindle-adresse.

- Om du i tillegg får en mail fra Amazon med emne "Verify your Kindle document" - må denne godkjennes.

- Når dette er gjort vil boken din dukke opp på ditt Kindle-brett.

Legge til din epost-adresse som godkjent avsender hos Amazon:

- Tykk på denne linken eller gå til amazon.com, og logg inn på din amazon-konto.

- Trykk deg videre inn på: Accounts & lists -> Your Devices and content ->Manage Ditigal Content  -> Preferences -> Personal Document Settings.

Under Personal Document Settings finner du "Approved Personal Document E-mail list"

- Legg til e-post-adressen du bruker for å logge inn hos http://norli.no - "Mine ebøker" (Din e-bokkonto).

- Om du ønsker, kan du også legge til @norli.no. Kundeservice kan være behjelpelig med å overføre bøker direkte til din Kindle.

Skulle du ha problemer med oppsettet eller sende bøker til din Kindle, kan du kontakte oss på internett@norli.no