Hvordan overfører jeg e-bøker til Kindle?

Slik kobler du e-bøker opp mot Kindle:

• Logg inn på amazon og følg denne lenken https://www.amazon.com/hz/mycd/myx#/home/settings/
  • eller gå inn på amazon.com-> Accounts & lists -> Manage Your Content and Devices -> Preferences -> Personal Document Settings -> Send-to-Kindle e-mail settings
  • Du finner e-postadresse til din Kindle
  • Lim inn og lagre e-post-adressen til din Kindle under Kindle innstillinger på Mine e-bøker.

Under Kindle-innstillingen på Amazon.com finner du "Approved Personal Document E-mail list"

Når du har kjøpt en e-bok og vil sende til Kindle, trykker du på Send til Kindle under Mine e-bøker på mobil eller desktop.