Må jeg å logge ut ?

Du trenger ikke logge ut av Menca-kontoen på lesebrettet. Når du er innlogget vil alle e-bøkene du har lastet ned være tilgjengelige, også når du ikke er koblet til internett.

Når du er ferdig med å lese, trykker du bare lett på startknappen, slik at brettet er i dvalemodus. Når du slår det på, kommer du rett inn i boka. Ikke behov for å være tilkoblet nett. Lesebrettet kan være i dvalemodus som normaltilstand - det tappes i svært liten grad for strøm.