Hvorfor lese e-bøker på lesebrett ?

Lesebrettet har en spesiell skjerm som egner seg spesielt godt til lesing av e-bøker. Det heter e-blekk. Man kan lese på lesebrettet også ute i solen – noe som fungerer dårlig med mobil eller iPad. Batterikapasiteten er dessuten veldig god.

Lesebrettet som selges hos Norli - PocketBook Touch Lux 3 - har innebygget LED-lys, som man skrur på ved behov. Det går mer strøm når lyset er på, så skru av når det ikke er behov for det.

Du kan dessuten kjøpe norske e-bøker fra Norli via butikken på lesebrettet PocketBook Touch Lux 3.

Du kan også kjøpe ebøker ved å gå til norli.no/E-bok logg inn på PC eller på mobiltelefon. Så snart du logger lesebrettet på wifi, vil disse e-bøkene overføres automatisk til lesebrettet.