Hvordan leser jeg e-bøker på mobiltelefoner med Microsoft Windows?

Norli e-bok tilbyr ikke app for lesing av e-bøker på Microsoft Windows. Vi anbefaler å laste ned appen Freda for lesing på disse enhetene.

• Kjøpe e-bok på norli.no
  • Sett et Bokskya-passord. Det kan du gjøre her: https://idp.bokskya.no/openam/UI/Login. Hvis du ikke får registrere deg, velger du Glemt passord.
  • Last ned Freda-appen. Bruk Bokskya-påloggingen.
  • Gå inn på norli.no via microsoft-enheten. (Fullversjon, ikke mobilversjon)
  • Gå inn på E-bok loggin i toppmenyen
  • Logg inn. Du finne e-bøkene på siden Mine e-bøker.
  • Klikk på "last ned til PC" for å laste ned.
  • Du skal få opp et alternativ "Åpne i Freda". Velg Åpne, og les i Freda-appen