Jeg får ikke logget inn på Norli e-bok med min Norli-innlogging?

På norli.no har du en  brukerkonto for bøker og varer som sendes i posten, og en for nedlastbare filer som e-bøker og lydbøker.

Du får derfor ikke logget inn på e-bokkonto med din vanlige Norli-innlogging.

Om du ikke har handlet e-bøker før, oppretter du konto under "E-bok logg inn" øverst på siden på norli.no på PC.

Om du har handlet e-bøker hos andre nettbutikker, og vil handle med den samme brukerkontoen/e-posten hos Norli, skal du likevel velge "Opprett konto", ikke logg inn eksisterende bruker.

E-bok-innloggingen kan du benytte ved e-bokkjøp, samt i Norli-appen og på lesebrett fra Norli.