Er det mulig å gi en e-bok i gave?

Vi har ingen fullgod løsning, det er mulig å gjøre det på denne måten:
Start med å opprette en gmail-adresse til gavemottaker - f.eks ebok_gunnar@gmail.com
Deretter opprette du en konto for e-bøker på norli.no med denne e-post-adressen som brukernavn. Så kan du kjøpe e-boka.
Kontoen du opprettet blir knyttet til ditt betalingskort, så du bør gå inn på E-bok logg inn på norli.no og slette betalingskortet etterpå - da unngår du at mottager kan handle flere e-bøker med ditt kort.