Kan man overføre e-bøker fra en Pocketbook til en annen Pocketbook?

E-bøkene du har kjøpt følger din konto. Hvis du logger deg på et annet lesebrett med din e-postadresse vil du få tilgang til alle dine kjøpte e-bøker - men du må laste de ned på nytt fra butikk. Gå på butikk og trykk "Last ned mine e-bøker" for å få bøkene over på lesebrettet.

Trenger du assistanse kan du kontakte oss på internett@norli.no