Kan man laste ned engelske bøker til lesebrettet dere selger?

Man kan overføre engelske e-bøker fra mange engelske nettbutikker
Du kan f.eks. kjøpe engelske e-bøker via kobobooks.com og laste dem ned til PC og overføre med USB-kabelen til lesebrettet. Amazon har imidlertid valgt filformatet mobi og dette er beregnet for Kindle-lesebrettet.

1)Etter at du har kjøpte den engelske e-boka laster du ned filen fra biblioteket hos f.eks. Kobo til PC.

For å fortsette trenger du en Adobe-ID. Dersom du ikke har en Adobe-ID fra før, oppretter du en ved å gå til adobe.com

2) Logg så inn på Adobe konto på lesebrettet (Pocketbook Touch Lux 3) for å aktivere brettet.
3) Koblet lesebrettet til PC med USB-kabelen og overfør den nedlastede filen til «Mine bøker»-mappen på lesebrettet
4) Åpne «Mine bøker» på lesebrettet - der vil du finne filen.
– tykk på filen for å "fullfille" den og få den lastet ned lokalt på lesebrettet
5) Åpnet boken og begynne å lese

Vi har fjernet utvalget av engelske e-bøker på ebok.norli.no og kommer med en ny og bedre løsning for dette.