Skjermen på lesebrettet er ødelagt. Hva gjør jeg?

Hvis skjermen på brettet er knust eller har fått trykkskade, er dette en skade som ikke kan repareres, og som Norli ikke erstatter. Vi anbefaler derfor at lesebrettet oppbevares i omslag for lesebrett, for å unngå skader. Hvis lesebrettet ligger mellom bøker i en veske eller sekk, kan det bli skadet. Det tåler dårlig fall i bakken.

For å få vurdert årsak til problemer på skjerm, kan du ta med lesebrettet til en Norli bokhandel, som kan sende det videre til vår partner Kibano. Kibano kan vurder om feilen kan skyldes en teknisk feil ved skjermen som Norli tar ansvar for å reparere eller erstatte.