Leveringstid og hvilken leveringsmåte bør jeg velge?

Hvert enkelt produkt er merket med informasjon om når vi forventer å sende varen fra vårt lager. Vi lagerfører bøker på ulike lagre, og varene har forskjellig leveringstid. Ved bestilling av flere bøker, deler vi forsendelsen i flere pakker for at du skal få bøkene så raskt vi klarer å få dem fram til deg.

PostNords framsendingstid kommer i tillegg til tid oppgitt på bøkene.

Hjemlevering:

PostNord leverer i postkasse eller på dørmatte der de har tilgang. Budene har ikke nøkkel til bygårder, låste postkasser eller postbokser. Hvis budet ikke får levert, endres frakt til Postens B-post.

PostNord oppgir følgende estimerte leveringstider:

Østlandet: 2-3 dager

Sør-Norge, Vestlandet, Midt-Norge: 2-5 dager

Nord-Trøndelag og Nord-Norge: 3-6 dager

UTLEVERING POSTHENTESTED

Utlevering på PostNords utleveringssteder

Sporing

SMS-varsling

FOR BEDRIFTER

Levering på dør i for kontortid

Forhåndsbestilte produkter leveres når produktene er utgitt. Forventet utgivelsesdato er oppgitt på produktsiden.

Du må kontakte oss innen rimelig tid (senest 2 måneder etter at varen har blitt sendt) hvis du ikke har mottatt din forsendelse, så hjelper vi deg videre med reklamasjon.