Kan pakken spores?

For at pakken skal kunne spores i transportørens sporingstjeneste, velger du enten leveringsmåten Servicepakke eller Bedriftspakke.

Velger du Servicepakke, vil sendingen få et sporingsnummer slik at du kan følge pakken i Postens sporingstjeneste. Du vil motta SMS når pakken er ankommet posthentested og er klar for utlevering.

Velger du Bedriftspakke som leveringsmåte, får sendingen også et sporingsnummer. Med denne leveringsmåten vil pakken leveres på døren og forutsetter at du legger inn gateadressen og er til stede og kan signere ved mottak av pakken. Det gjøres ett forsøk på utkjøring. Hvis mottaker ikke er tilstede vil pakken bli utlevert via posthentested.

Velger du leveringsmåte A-post eller B-post, vil sendingen kunne spores såfremt leveringsadressen er innenfor PostNords nettverk.