Fraktbetingelser

• Fri frakt om du velger leveringsmåte Hjemlevering
  • Fri frakt på bestillinger over kr 400,- om du velger leveringsmåte Posthentested. Ellers belastes det med porto kr 29,-
  • Fri frakt ved bestillinger over kr 500,- for bedrifter som velger leveringsmåte Bedrift med levering på dør i kontortiden. Ellers belastes det porto kr 89,-.
  • Pakker over 2 kilo vil uansett måtte sendes som pakkepost.
  • På nedlastbare produkter/e-bøker belastes ikke porto.
  • Egne fraktbetingelser gjelder ved bestilling av fotokort.
  • Norli.no leverer kun til adresser i Norge (ikke inkludert Svalbard og Jan-Mayen).

Du vil alltid se i din handlekurv hvilket beløp du skal betale i frakt. Velger du hjemlevering, sendes varene dine direkte hjem til postkasse/dørmatte hvis mulig, basert på vekt og størrelse. Større bestillinger kan du få hentet hos nærmeste utleveringssted. Vi reserverer oss for forsinkelser i postgangen som skyldes PostNords rutiner.