Faktura

Ønsker din bedrift, skole eller organisasjon å betalte med faktura, kontakt oss på internett@norli.no og oppgi brukernavnet (epost) som er registrert for deres konto på norli.no, så vil vi åpne for å velge faktura som betalingsalternativ.

3. Når boka sendes fra vårt lager får du tilsendt fakturaen til den epost-adressen som er valgt for ordreinformasjon.

4. 14 dagers betalingsfrist, deretter kommer et purregebyr på kr 65,- i tillegg.

5. Du kan også laste ned din faktura på klarna.no

For bedrifter, organisasjoner og skoler kan vi også tilby samlefaktura én gang pr. måned.