Nedlastingen mislykkes

Ser du boka i biblioteket, men får ikke åpnet den, kan du slette boka fra biblioteket ved å trykke og holde på den. Trykk så på krysset for å fjerne e-boka. Da vil den komme opp på nytt med sky-symbol, og du kan deretter forsøk å last den ned på nytt. Du kan også forsøke å logge ut og logg inn igjen i app-en.

Dersom problemet er at du ikke finner boka i biblioteket på app-en, sjekk først at du står på 'Cloud', ikke 'Enhet' og forsøk deretter å oppdatere biblioteket ved å dra fingeren nedover.