Hvordan oppretter jeg en e-bokkonto?

Du kan opprette en e-bokkonto på norli.no eller på lesebrett PocketBook Touch Lux, fra Norli. Du oppgir kun e-post og ditt navn ved opprettelse av konto.

Norli samarbeider med Menca om e-boktjenester, og du vil derfor kunne se begrepet Menca-konto i forbindelse med e-bøker.

Vi anbefaler at du krysser av for nyhetsbrev. Da får du oppdateringer på ebok-nyheter som blir utgitt, ukentlige tilbud og informasjon om oppgraderinger og endringer på tjenesten.

PC: Velg E-bok logg inn øverst på nettsiden. Registrer deg som ny bruker.

Mobil: På norli.no finner du E-bok logg inn nederst til venstre på forsiden. Hold mobilen i liggende modus når du vil registrere deg eller logge inn.

Lesebrett: Når du logger på lesebrett første gang, blir du bedt om å logge inn eller registrere Menca-konto. Følg prosessen.

Når du har kjøpt din første e-bok hos Norli, blir e-bokkontoen knyttet til Bokskya. Dette betyr at alle e-bøkene du har kjøpt med denne e-post-adressen vil overføres automatisk til lesebrettet - uansett hvilken norsk ebokhandel du har handlet hos - så lenge de andre ebokhandlene også er tilknyttet Bokskya.