Kan jeg høre på nedlastbare lydbøker når jeg har en Android telefon?

Det er foreløpig ikke støtte for lydbøker i Norlis app for Android (f.eks. Samsung).

Som alternativ kan du laste ned lydboka direkte på telefonen din (Android) og så bruke standard lydavspiller på telefonen.

For å laste ned lydboka gjøre du følgende:

1. På telefonene går du til nettsiden ebok.norli.no og logger inn oppe til høyre under 'Din side'.
  2. Gå til «Mitt bibliotek» og trykk deretter på «Last ned til pc»
  3. Deretter finner du filen igjen under «Downloads» på telefonen, og så kan du forsøke å spille den av direkte derifra. Hvilken lydavspiller som brukes på telefonen kan variere fra modell og programvareversjon på telefonen som brukes.