Fjerne e-bøker fra lesebrett

Fjerne norske e-bøker:

Om du har kjøpt e-bøker i norske nettbokhandler, ligger disse i "Bokskya", og du kan ikke slette dem fra e-bok-kontoen din. Du kan imidlertid velge å ikke ha dem lagret på selve lesebrettet.

Hvis du ser et symbol av en sky nederst i høyre hjørne på en e-bok, betyr dette at e-boka ligger lagret i skyen, ikke på lesebrettet. For å laste ned e-boka, trykker du på den. Lesebrettet kobler seg da til wifi.