Hvordan melder man seg på?

Lærere melder på klasser på nettsiden norlijunior.no.

Nettsiden åpner for lærere 11. september 2017.

Når lærerne har registrert klassen, får læreren en kode som deles med elevene, slik at de kan koble seg på klassen.

Elevene registrerer seg selv på norlijunior.no. Elevene kan registrere seg fra 25. september.

Elevene velger klassen sin, slik at lesingen blir registrert på riktig klasse.

Lærere og elever som var med i fjor, kan bruke samme konto, men må velge klasser på nytt.

Hvis elever registrerer seg FØR lærerne har meldt på klassen, må elevene gå inn på profilen sin senere, og legge inn klassekoden.