Hvordan melder man seg på?

Lærere melder på klasser på nettsiden norlijunior.no.

Nettsiden åpner for lærere 19. august 2019.

Når lærerne har registrert klassen, får læreren en kode som deles med elevene, slik at de kan koble seg på klassen. Denne finnes på lærerområdet og kommer i bekreftelses e-post. Elevene legger koden til sin profil og blir da koblet til klassen.

Elevene registrerer seg selv på norlijunior.no. Elevene kan også registrere seg fra 19. september, men vi anbefaler at de venter til læreren har registrert klassen, slik at eleven kan koble seg på riktig klasse med én gang.

Elever må oppgi e-post og mobilnummer ved registrering. E-post brukes til "Glemt passord". Benytt derfor e-post som er hensiktsmessig for formålet. Mobilnummer bør være til foresatt eller lærer.

Elevene velger klassen sin, slik at lesingen blir registrert på riktig klasse.

Lærere og elever som var med i fjor, kan bruke samme konto, men må velge klasser på nytt.

Hvis elever registrerer seg FØR lærerne har meldt på klassen, må elevene gå inn på profilen sin senere, og legge inn klassekoden.