Må elevene oppgi e-post ved påmelding?

Når elevene registrerer seg, blir de bedt om å oppgi e-post til seg selv eller foreldre, samt foreldres mobilnummer.

E-post er nødvendig for at vi skal kunne sende informasjon ved glemt passord eller glemt brukernavn. Dersom noen ikke ønsker å oppgi e-post, er det mulig å oppgi en e-postadresse fra skolen.

Det er ingen grense for hvor mange elevkonti som kan ha samme e-postadresse. Skolen/lærer påregne litt ekstra arbeid ved glemt passord.