Jeg har flere klasser. Må jeg ha forskjellig innlogging for hver klasse?

Lærer må opprette brukernavn for hver klasse, og må logge inn på hver klasse for å godkjenne bøker når konkurransen har startet. Vi anbefaler brukernavn som er enkle å huske, som feks lærernavn-klasse. Eks kathrine5A, kathrine5B, kathrine5C. Både passord og alle øvrige opplysninger kan være likt for hver konto.

Brukernavn kan ikke endres etter at kontoen er opprettet. Alle øvrige opplysninger kan endres - enten direkte, eller ved å ta kontakt med internett@norli.no