Hvorfor og hva slags personopplysninger samler vi inn

Gjennomføre salg

på norli.no

Når du handler varer på norli.no, samler vi inn navn, adresse, e-post, mobil, fraktvalg, varer kjøpt, betalingsvalg, kode til kortgjenkjenning (hvis velger 1 klikkskjøp), tidspunkt for handel/utsendelse, kryptert passord. Behandlingen skjer på grunnlag av kjøpsavtalen med deg.
Salg kort.norli.no Vi samler inn navn, adresse, e-post, mobil, fraktvalg, ordrehistorikk, betalingsvalg, bilder lastet opp av bruker, kort produsert av bruker, tidspunkt for handel/utsendelse, kryptert passord, Behandlingen skjer på grunnlag av kjøpsavtalen med deg.

Salg/ distribusjon

av e-bøker

Vi samler inn navn, e-post, kode til kortgjenkjenning, tidspunkt for innlogging, elektroniske enheter benyttet for kjøp og lesing, sted, kjøpshistorikk, tidspunkt for opprettelse av konto, e-bøker kjøpt gjennom Bokskya. Behandlingen skjer på grunnlag av kjøpsavtalen med deg.

Opprette konto for

medlemskap i Norli-klubben

Vi samler inn mobil, e-post, kjønn fødselsmåned/år, selvutfylte interesser og lesemønster, kode for gjenkjenning av betalingskort, kjøpshistorikk inkl tid og sted, handel på våre nettsteder, butikktilhørighet, samtykker. Behandlingen skjer på grunnlag av medlemsavtalen med deg og dine samtykker.

Personaliserte tilbud

i Norli-klubben

Vi samler inn mobil, e-post, kjønn fødselsmåned/-år, selvutfylte interesser og lesemønster, gjenkjenning av betalingskort, kjøpshistorikk inkl tid og sted, handel på våre nettsteder, butikktilhørighet, samtykker. Behandlingen skjer på grunnlag av medlemsavtalen med deg og dine samtykker.

Personaliserte tilbud

via digitale

kommunikasjonsflater

Mobil, e-post, kundeprofil i Norli-klubben, browserbruk, inkl versjon, devicetype, kjøpshistorikk, sted, tid for browsing/kjøp, søkehistorikk/nettatferd. Behanlding skjer på grunnlag av samtykke og medlemsvilkår i Norli-klubben.

Utsendelse av

nyhetsbrev og spørreundersøkelser

Medlemmer i Norli-klubben:

Navn, e-post, selvutfylt profil med bl.a. kjønn, fødselsmåned, fødselsår, medlemskap i klubb, butikktilhørighet, fylke, kjøpshistorikk, klikk- og åpningshistorikk. Behandlingen skjer på grunnlag av dine samtykker. Du kan endre samtykke her:

Samtykke nyhetsbrev - ikke medlemskap:

Navn, e-post, evnt selvutfylt profil, klikk- og åpningshistorikk. Behandlingen skjer på grunnlag av dine samtykker.

Utsendelse av SMS -

til kunder og medlemmer

For utsendelse av melding om varer i butikk, samler vi navn, mobilnummer, bestilt vare og butikk. Behandlingen skjer på grunnlag av din bestilling

For SMS-utsendelser om filmvisinger hos Eldorado (Norli Junior Filmklubb) lagrer vi mobilnummer og evnt klikkstatisikk på lenke. Behandlingen skjer på grunnlag av ditt samtykke.

For utsendelse av SMS til medlemmer i Norli samler vi mobil, selvutfylt profil/interesser, fødselsår/-måned, kjønn butikktilhørighet, kjøpshistorikk, status medlemskap. Behandlingen skjer på grunnlag av ditt medlemsvilkår/ditt medlemskap.

Håndtere henvendelser

til kundeservice

Vi samler inn e-post, mobil, navn, info som er relevant for henvendelsen: e-bokkjøp/devicetype, ordredata. Vi har vurdert det slik at dette ofte er nødvendig for å hjelpe kunden med spørsmålene.

Registrere bøker på

norlijunior.no/

delta i Norli Junior-klubben

Vi samler inn e-post, brukernavn, mobil til foreldre, postnummer og fylke, bokomtaler, tidspunkter for registrering/innmelding. Evnt relasjoner til selvvalgte andre deltagere. Behandling skjer på grunnlag av brukeravtalen.

Norli-Junior - delta på

lesekonkurranse

Vi samler inn e-post, brukernavn, mobil til foreldre, postnummer og fylke, bokomtaler, tidspunkter for registrering/innmelding, klasse/skoletilhørighet, mengde lest, formater lest, bonus oppnådd, bøker avvist. Behandling skjer på grunnlag av brukeravtalen.

Analyse, statistikk,

utvikling og forbedring

av nettsteder, kundeinnsikt

Via cookies samler vi informasjon browser, inkl versjon, devicetype, kjøpshistorikk, sted, tid for browsing/kjøp, søkehistorikk/nettatferd. Behandling skjer på grunnlag av din godkjennelse av cookie-bruk på nettsidene.