Dette er Norli-klubben

Norli-klubben er Norlis kundeklubb.

Dette får du som medlem:

• Rabatt på mange bøker og varer. Medlemskapet knyttes til betalingskortet ditt, slik at du får medlemsrabatter automatisk når du handler i Norli-bokhandlene.
  • Kvitteringer lagres på Din side. Praktisk om du skal bytte varer!
  • Tips om bøker som kan være relevante for deg. Når du registrerer deg, fyller du ut en profil, og i tillegg beholdes informasjon om hva du handler. Basert på dette vil vi forsøke å tipse deg om bøker som kan være relevante for akkurat deg. Tjenesten er under utvikling og stadig forbedring.
  • Tips om salg og kampanjer hos Norli på e-post, SMS og sosiale medier.
  • Invitasjon til bokarrangementer - så sant det foregår noe i ditt nærområde.

Når du melder deg inn i Norli-klubben, aksepterer du våre medlemsvilkår og personvernerklæring. Du gir samtykke til at Norli kan sende deg e-post og SMS og kommunisere med deg i digitale kommunikasjonsflater. Du gir også samtykke til at vi kan gi deg tilpasset kommunikasjon og tilbud basert på din profil og dine kjøp. Du kan selv tilpasse dine samtykker når du fyller ut profil ved innmelding eller på klubbens Min Side.