Betaling

Betalingskort

Vi aksepterer for øyeblikket VISA og MasterCard. Kortbetaling håndteres av vår betalingspartner DIBS-DebiTech for å garantere rask og sikker betaling.

Slik fungerer det:

1. Velg Kredittkort som betalingsmetode i kassen. Du lenkes nå til DIBS-DebiTechs sikre betalingsserver.

2. Velg kredittkortstype, angi kortnummer, gyldighetsdato, kortets sikkerhetskode (CVV) og navn på kortinnehaveren

3. En kontroll gjennomføres for å kontrollere at kortopplysningene stemmer samt at det finnes dekning for kjøpet.

4. Kjøpsummen reserveres først på din konto

5. Summen du har bestilt for trekkes når den første varen sendes fra vårt lager. Den reserverte summen overføres til Norli.

DIBS-DebiTech håndterer kortopplysningene oppfyller kravene for PCI-DSS.

Klarna Faktura

Slik fungerer det:

1. Velg Klarna faktura som betalingsmetode i kassen.

2. Fyll inn personnummer eller organisasjonsnummer (hvis du bestiller for en organisasjon).

3. Når boka sendes fra vårt lager får du tilsendt fakturaen til din e-post.

4. 14 dagers betalingsfrist, deretter kommer et purregebyr på kr 63,- i tillegg.

5. Du kan også laste ned din faktura på klarna.no

Når du velger Klarna som betalingsløsning kan det foretas en kredittsjekk. Dersom kredittsjekk foretas vil et gjenpartsbrev bli sendt til din epost.