Levering og fraktbetingelser

Fraktkostnader kan endre seg etter hvilke type kampanjer vi har. Klikk her for å finne oppdatert informasjon. Du kan se prisen på de ulike typer frakt i kassen før du bekrefter kjøpet.

Porto:

• Vi har ofte gratis porto på enkelte produkter over et visst beløp. Klikk her for oppdatert informasjon.
  • På nedlastbare produkter/e-bøker belastes ikke porto.
  • Egne fraktbetingelser gjelder ved bestilling av fotokort.
  • Norli.no leverer kun til adresser i Norge.
  • Om du har behov for leveranser utenfor Norge, send bestilling på e-post til eksport@norli.no. Vi kan kun ekspedere større bestillinger til utlandet, ikke enkeltbøker.

Hjemlevering:

• Pakke på døren/postkassen er som regel vårt billigste alternativ. Dette fraktvalget vil ikke alltid være tilgjengelig for store varer som for eksempel spill, leker, kontorvarer og andre store varer. Har du en stor ordre som forventes å overstige 2 kilo vil du ikke kunne velge hjemlevering.
  • Større bestillinger kan du få hentet hos nærmeste utleveringssted. Vi reserverer oss for forsinkelser i postgangen som skyldes Brings og PostNords rutiner.