Ta i bruk Pocketbook Touch Lux3 i Norli utgave

Har du kjøpt Pocketbook lesebrett i Norli utgave, er fremgangsmåten slik:

Etter å ha startet lesebrettet, valgt spåk etc., oppretter du en Norli e-bokkonto, eller logger inn med din eksisterende e-bokkonto hos Norli.

Trykk på noe som krever wifi ('Nettleser' eller 'Butikk') så skal du automatisk komme til innloggingssiden for Menca som er det samme som Norli e-bok.

Har du kjøpt e-bøker hos Norli tidligere, logger du inn med din eksisterende Norli e-bokkonto.

Har du ikke en Norli e-bokkonto fra før, registrerer du din e-bokkonto her.

Etter fullført innlogging, trykk på hjem-knappen (Huset) for å komme tilbake til forsiden.

E-bøker knyttet til kontoen du logget inn med, vil dukke opp under 'Mine bøker', klare for nedlasting.

For å kjøpe bøker direkte på lesebrettet, klikker du på 'Butikk'. Du vil da kommer til Norli e-bok og kan velge boken du ønsker å kjøpe. Etter fullført kjøp, vil boka dukke opp under 'Mine bøker', klar for nedlasting.

Kjøper du norske e-bøker fra nettbokhandlere knyttet til Bokskya (dvs. de fleste) skal bøkene dukke opp under 'Mine bøker' automatisk etter fullført kjøp.

For ordens skyld:

Har du kjøpt Pocketbook lesebrett i Norli utgave, men valget 'Menca konto' fremkommer ikke når du trykker på 'Nettleser' eller 'Butikk', ta kontakt med internett@norli.no

Har du flere spørsmål? Send oss en henvendelse

Kommentarer

• Avatar
    Svein Klokkerhaug

Prøver forgjeves å komme inn på Jorli butikk med min "nyoppdaterte" Touch lux 4. Men det er vanskelig. Får beskjed om at min bruker finnes, noe som stemmer, får beskjed om at brukernavn/passord er feil, noe som ikke stemmer. Prøver å si at jeg har glemt passordet, noe jeg ikke har. Men da får jeg et vindu med at det er en teknisk feil. Prøver å opprette min bruker på nytt, men får beskjed om at min bruker finns fra før, noe som helt sikkert stemmer. Da er jeg sjakk matt, og reiser på ferie om noen dager :-) God sommer