Ta i bruk Pocketbook Touch Lux3 i Norli utgave

Har du kjøpt Pocketbook lesebrett i Norli utgave, er fremgangsmåten slik:

Etter å ha startet lesebrettet, valgt spåk etc., oppretter du en Norli e-bokkonto, eller logger inn med din eksisterende e-bokkonto hos Norli.

Trykk på noe som krever wifi ('Nettleser' eller 'Butikk') så skal du automatisk komme til innloggingssiden for Menca som er det samme som Norli e-bok.

Har du kjøpt e-bøker hos Norli tidligere, logger du inn med din eksisterende Norli e-bokkonto.

Har du ikke en Norli e-bokkonto fra før, registrerer du din e-bokkonto her.

Etter fullført innlogging, trykk på hjem-knappen (Huset) for å komme tilbake til forsiden.

E-bøker knyttet til kontoen du logget inn med, vil dukke opp under 'Mine bøker', klare for nedlasting.

For å kjøpe bøker direkte på lesebrettet, klikker du på 'Butikk'. Du vil da kommer til Norli e-bok og kan velge boken du ønsker å kjøpe. Etter fullført kjøp, vil boka dukke opp under 'Mine bøker', klar for nedlasting.

Kjøper du norske e-bøker fra nettbokhandlere knyttet til Bokskya (dvs. de fleste) skal bøkene dukke opp under 'Mine bøker' automatisk etter fullført kjøp.

For ordens skyld:

Har du kjøpt Pocketbook lesebrett i Norli utgave, men valget 'Menca konto' fremkommer ikke når du trykker på 'Nettleser' eller 'Butikk', ta kontakt med internett@norli.no