Fungerer alle bøker på Kindle?

Noen få bøker vil ikke fungere på Kindle, dessverre. Det vil gjelde en liten andel av engelske bøker og enkelte fagbøker.

Disse bøkene det gjelder har en Adobe DRM kopibeskyttelse satt av forlagene selv. Dette er gjort for å beskytte innholdet i en e-bok mot ulovlig deling.

Kopisperren gjør at boken blir låst til den kontoen boken blir kjøpt med.

Kindle støtter ikke denne DRM-sperren. Det betyr at bøker med denne sperren dessverre ikke kan lastes inn på Kindle.

Alle bøker med Adobe DRM kopibeskyttelse kan leses i EBOK.NO-appen på alle mobiler og nettbrett med Android eller iOS

Har du spørsmål rundt Adobe DRM kopibeskyttelsen, ta gjerne kontakt med internett@norli.no