Sende e-bøk fra min konto til en annen sin Kindle

De samme stegene gjelder som når du sender til din egen Kindle.

I tillegg til din egen e-mailadresse må også den andre mottakers e-postadresser være registrert som godkjent avsender hos Amazon - under "Personal Document Settings".  Se forklaring her.

Logg så inn på "mine e-bøker" på norli.no

Scenario 1:

Du har logget deg inn på din e-bokkonto, men du ønsker å sende e-boken til person 2 sin Kindle.

Løsning:

- Gå inn på "Kindle innstillinger" og legg inn Kindle-eposten til person 2.

- Finn boken du ønsker å overføre og trykk på Kindle-knappen

- Du vil motta en e-mail markert "siste steg....". Denne skal videresendes til Kindle-eposten.

- E-boken blir da overført til person 2 sin Kindle.

Scenario 2:

Du har logget deg inn på person 2 sin e-bokkonto og vil sende til din egen Kindle.

Løsning:

- Gå inn på "Kindle innstillinger" og legg inn din egen Kindle-epost.

- Finn boken du ønsker å overføre og trykk på Kindle knappen

- Person 2 vil motta en e-mail markert "siste steg....". Denne skal videresendes til Kindle-eposten.

- E-boken bli overført til din Kindle.

Trenger du assistanse, kontakt oss på internett@norli.no