Lese e-bøker kjøpt på Norli på mobiltelefon/nettbrett

Slik kan du lese e-bøker fra Norli på mobiltelefon/nettbrett:

- Mens du er på din telefon/nettbrett, gå til http://norli.no - "mine e-bøker"

- Klikk på Last ned-symbolet for boka.

- Du skal nå få opp valget om hvilken app du vil åpne e-boka i. Vi anbefaler for eksempel "Ebook reader" eller "ebok.no".

Noen norske apper synkroniserer direkte med Bokskya - logger du på disse appene med samme e-post du bruker på http://norli.no vil bøkene dine automatisk dukke opp her. Det gjelder blant annet appen til ebok.no.