Hvordan fungerer "Klikk og hent"

Finn varen du ønsker å reservere.

Du får opp en liste over alle butikker som har boka eller varen tilgjengelig. Du kan reservere i alle butikkene som vises i listen.

Send en Klikk og hent-reservasjon på ønsket bok/vare.

- Om du ønsker flere varer, sender du en klikk og hent-reservasjon på hver vare.

Du vil motta en SMS innen 1 time innenfor butikkens åpningstid. Boka eller varen holdes av i 48 timer etter at du har mottatt SMS med bekreftelse. Etter dette vil varen bli lagt tilbake til butikken. Ønsker du å holde av lenger, kan du sende en ny SMS-bestilling.

Når du har mottatt SMS - Henvend deg i kassen eller ta kontakt med betjeningen i butikken.

Vis hente-SMS for å hente boka du har reservert.

Varen betales i kassen ved henting.

Hvilke varer kan reserveres for henting i butikk

Alle varer på norli.no (med unntak av nedlastbare produkter) kan reserveres med Klikk og hent, så sant minst en av butikkene har varen inne.

Du vil få opp en liste over alle butikker som har boka tilgjengelig. Dersom ingen butikker har boka inne, kan du ikke reservere via Klikk og hent.

Dersom du er på utkikk etter en bok som butikkene ikke har tilgjengelig, anbefaler vi at du bestiller i nettbutikken norli.no. Du kan også oppsøke en butikk som kan bestille varen for deg.